the owesemm!

no tittle

assalamualaikum.

berbekalkan sekudus hati yang makin mengecik dikala menghitung hari nak pegi berperang mendaftar dekat KPTM Cheras, dahku kuatkan gagahkan jua diri ni menuleh di atas selembar belog buatan sendiri. huhu T.T tinggal lagi 4 hari sebelum 25.6 iaitu hari senin. banyak page yang dah masuk dalam pala otak ni. mana taknya, nak kena pikir, nak bawa barang apa, berapa pasang baju kurung, nak pilih baju the best segala bagai, dan paling penting, ADAKAH AKU BULEH KETEMU RAKAN TAULAN YANG SAMA DAN SEWAKTU DENGAN YANG SEKARANG? *ayat tak buleh blah. debaran kian terasa sekarang. huhu :'( .Alhamdullilah segala dokumen, passport borang borang, meical checkup dah settle, kad bank dah buat *duit ada sejuta kut, hahaa. dalam hati ligat pam darah bertan tan, k ayat auta. memang rasa pala otak dah jammed!. OMG!!! . bayangkanlah. dah lama aku tinggalkan kelas, sekolah, pen, dan pensel, tetiba dengan reaksi terkejutnya dan belajar balik. mau tak biul otak den ne??!

selama 7 bulan lepas, aku dah buang segala menda yang dah lama bertelaku dalam otak aku, aku dah kikis segala kesan after SPM, macam mana agaknya reaksi aku kan bila nak sumbat balik semua tu. sadis betul k sadis sangat. huhu -.-' aku ni dah la jenis yang kalut sikit, agak agak, macam mana lah kan? *tengok atas kepala, hurmm.. dah! dah! maybe lepas neh aku kena chill, and relaks sikit. haha. aku nak jadik one person yang sporting, takative, active, and brave!, ohh yeahh,, hope that so much. hihi ^_^ sekarang tengah bertweet, with Fitrah, she will join me at KPTM Cheras too!. hehe.. lega den ada kawan yang aku kenal jugak. walaupun sorang je. at least, aku takkan rasa kekok k. hahaa. hurmm.. my promise that i will study hard and get 3.75 because i want to get the chance to study oversea! keep that mid. errmm.. agak lega la kan aku ambik kos Tesl. senang sikit sebab aku takmau dah ambik kos sains ne, bukan hapa, aku kesian la kan cikgu cikgu duk mengajar sains segala bagai, mai exam. nahh C takpun D . haha. senanng cakap, aku taksuka sains. haha. :D

hummm.. agak agak nanti aku dapat jumpa tak kawan kawan macam yang sekarang ni, Leen. Nisa, Azila, Syitah, Pina, and Diana . huhu harap harap dapatlah kan? hehe. kalau takpun, jumpa kawan kawan yang bawa kearah kebaikan sudah lah. tu yang aku nak dan berharap sangat k. Amin. :)
eh, btw, Ezza malik dah masuk IKIP, pahang, dan, insyaAllah, kalau dia lulus exam, dia akan terus fly pergi Mesir kos perubatan. doakan dia k. :) dia dari dulu minat medik, so tak heranlah kalau dia dapat 9A SPM and got the MARA's. Jannah pun baru je daftar MSU medik jugak. hehe, tapi dia tak pegi oversea pun. tapa2. aku still can date with her. teheee :D . Leen, Syitah, Zatie dah masuk matriks, good to them. Azila masuk uitm bukit mertajam, nak jadi cikgu math katanya, sebab tu ambik statistik. haha Nisa pulak tak jadi masuk KPTM sebab dapat masuk KPM. kat pahang. :'( .tape2. i'll miss you. huhu. korang semua lah rakan taulan aku yang superb! hehe.


sayang korang selamanya k. :) raya nanti kita jumpa lagi tau2. hehe. okelah masa nak pergi packing barang yang entah banyak entahkan tidak. haha *mestilah banyak. barang perempuan ni, kalau tak banyak tak sah kan? hehe >.
lots of love,

2 comments:

Cik Adieb said...

Wahhh,samalah kita.Sy pun dftr ary isnin depan..25 jun tapi dekat Kedah.. :)

miss nisae said...

I'll miss you mid ! Rindu kwn2 kita yg superb :'(