the owesemm!

terkejut saya

assalamualaikum ^_^V

first sekali aku nak cakap kat teddy aku sorang nih. JANNAHSALLEH! tengs so much dear. terkejut aku tadi tengok blog aku makin hensem! hati + jantung aku makin terpikat tau dak! sayang kau makin bertan tan lah cengini ehh!.hehe..aku baru je nak design aku punyer blog. patut lah aku rasa semacam je, hehe n__n . tengs again. walaupun orang lain cakap ''elehhh takdelah cun sangat'' ke hape ke , bagi aku, tu tetap cun! .

hati dah kembang kembang sebaldi. huhu :P . whatever! ^_^V . lupa pulak. hari nih bufday Mar, heppy burfday yer dik! dah sweet 15 dah..wahh..:P ,semoga bahagia dengan cik abang yang tersayang tau. and gudluck untuk PMR tahun nih,,hihi :) .

atcely takde apa nak tuleh, hehe .esok nak pegi maktab, dengan kawan kawan. huhu wish and bagi kek kat cikgu cikgu, T__T , sayang cikgu semua tau!.

SELAMAT HARI GURU! :)

2 comments:

Jannah Salleh said...

terkejut saya ! awak nih ! haha. tharu baca entry kau.meleleh hingus aku.hehehe :)

Hafizah Zainal Abidin said...

PENCARIAN SPONSOR RANDOM GA BY CIK FIE TELAH BERMULA SEKARANG (!) Baca !!
http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/05/pencarian-sponsor-random-giveaway-by.html