the owesemm!

"Segmen : Tambah follower twitter"

assalamualaikum. ^_^V

sape yang ada twitter? angkat tangan! *sambil angkat tangan. hihi n____n .
sape yang nak leboh ramai follower?? angkat tangan! hihi .
haaa..kan best kalau kita ada ramai kawan kawan kat laman sosial ni..kan? T.T
buleh share citer, nasihat nasihat, gosip gosip,,eh eh...hehe ^_^ .
jom kita join segmen neh . :)


burung nehh..nak jugak femes..jadik model aku yer..hihi :D

kalau nak join, nak tau lebih lanjut, sila layari blog comel nih.
--->> http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-follower-twitter.html

then, kena bubuh sekali link twitter anda, nah nah, saye punyer link. hik hik hik
----->> https://twitter.com/#!/missmyd * sudi sudilah follow saye :)

akhirnya, saya nak tag dua orang superhot :D auumm!
--> http://zatieyza.blogspot.com/
--> http://ezzathepolkadots.blogspot.com/

okeh.done! bye bye :D

4 comments:

EYFAalias said...

thanks sudi join. Senarai peserta akan di update jam 1 petang nanti. Stay tuned~

EYFAalias said...

Hello dear, senarai peserta yang join dah keluar. Jom serbuuuuu~ Yayyy!

http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-follower-twitter-senarai.html

Cik Adieb said...

Datang dari segmen yg sama,salam kenal.Peace :)

http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-follower-twitter.html

ieka farhana said...

have done follow you hit me back

http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-follower-twitter.html

id twitter ---> @fhanahaziqah