the owesemm!

PEMENANG GA MISSMYD

assalamualaikum. ^_^V
semua ceria ceria je kan hari ni, hehe, missmyd nak umumkan FREESHAWLS GIVEAWAY by missmyd telah ditutup tepat jam 9.00 a.m tadi. hehe. *rasa macam buat projek besar je. ahaha. T___T .
missmyd nak ucapkan terima kasihlah kepada semua yang sudi join GA ni yer. hehe.
terharu and appreaciate sangat ^__^. kalau takde korang, GA ni takkan jadik punyer.
missmyd harap lepas ni korang jangan la segan silu ajak kawan kawan korang jejalan sini. har har. manala tahu, kita boleh jadik kawan baik ke. *cewahh! ahaha n___n .
okeh, missmyd dah pun pilih pemenang yang bertuahnya. haha. tahniah tahniah.

CONGRATULATIONS
1ST PRIZE
:) http://ainkamals.blogspot.com/2012/04/freeshawls-giveaway-by-missmyd.html



2ND PRIZE
:) http://contestsesajer.blogspot.com/2012/04/freeshawls-giveaway-by-missmyd.html


3RD PRIZE
:) http://meetmissdream.blogspot.com/2012/04/freeshawls-giveaway-by-missmyd.html


SAGUHATI ^_^v
1.http://farahsuperactive.blogspot.com/2012/04/freeshawls-giveaway-by-missmyd.html
2.http://anakadamsedangbercerita.blogspot.com/2012/04/freeshawls-giveaway-by-missmyd.html
3.http://kakitanganmengarut.blogspot.com/2012/04/freeshawls-giveaway-by-missmyd.html
4.http://alldaylongwithyouinmymind.blogspot.com/2012/04/freeshawls-giveaway-by-missmyd.html
5..http://mira-ceriaselalu.blogspot.com/2012/04/freeshawls-giveaway-by-missmyd.html
6.http://memories-si-akma.blogspot.com/2012/04/freeshawls-giveaway-by-missmyd.html
7.http://nurulbasyirah.blogspot.com/2012/04/freeshawls-giveaway-by-missmyd.html
8..http://syafiqahpika18.blogspot.com/2012/04/freeshawls-giveaway-by-missmyd.html
9.http://darlieyana.blogspot.com/2012/04/freeshawls-giveaway-by-missmyd.html
10.http://cikmeinasayangs.blogspot.com/2012/04/freeshawls-giveaway-by-missmyd.html

TAHNIAHHH... :) missmyd happy sebab semua pun happy, kepada yang tak berjaya tu, nanty missmyd akan buat lagi GA. oke. tape2. :) .

p/s: sesape yang rasa link dia ada dalam senarai kat atas tuh. sila emelkan alamat dan nama penuh anda ke emel missmyd asitiamidza@yahoo.com . tq!
kalau takna hadiah missmyd akan bagi kat orang lain tau. haha .

13 comments:

NEL said...

ala nel x menang la kali ni...

pada yang menang tahniah ^^

Nono Lu said...

x menang.. btw, follow lah blek blog aku yer...

aqilah malik said...
This comment has been removed by the author.
AkmaFaizal said...

tahniah pada semua pemenang... :)

Aisyah Weirdo said...

Saya punya link takde dalam senarai Peserta pun. Memang lah saya tak menang. Padahal saya dah comment kat Senarai peserta, tapi, still takde :(

Lola said...

huhu..lola x brtuah kali ni

AMNA said...

tak mng. tahniah ^^

bari'ah said...

Aloh takde link blog lah kat sini. **Tak menang** . Tahniah kpde pemenang.

roziahojijie said...

tak menang lah . takde rezeki lah .

KyLeLina said...

tahniah pada pemenang =)

♥La Dolce Amira♥ said...

wowww . ade !

ainkamal said...

Alhamdulillah~

First prizee ?! Omg *pengsan. hahaa. dah email dah :)

diyana mn said...

sy mng jgak laa
detail sy antar kt emel yea..tq