the owesemm!

its my birthday :D

assalamualaikum. ^_^V
hewahhh! bukan kemain lagi dia tersengih sengih sana sini yek..haha
ehemm ehemmm.. ppFfftt.. lagi lagi dua jam aku nak cukup umur ke 18 tahun. yeahhh!
aku dah dewasa lahh. haha. bestnya...... *lompat keriangan

awal gila ahh aku update pasal birthday aku kan. hehe eksaited + pulun . ^_^
hari ni aku rasa happy saja. seba apa? tengah hari tadi aku keluar dating dengan sayangs aku. T__T
syitah mai ambik aku, azila pun join. gila rindu awek aku sorang tuhh! haha. tapa2. nanti aku update. hehe. gambar tak upload lagi, hihi n___nV .
malam ni, kak aku post wish kat aku first! fuulamak. hhaha. rindu kau lah kak ecah. :'). *im started crying. walaupun kita suka gaduh2 manja, aku tetap sayang kau lah. huhu . tapi kenapa kau kawen cepat sangat, wuuhuuu.. :'( padan muka! tak bleh manja dengan mak puas puas. haha. *gelak jahat. aku rindu kaulah!

tengs to my spesial gepren leen. hehe dia bagi kitew mr.bolat yang hencemm!
sayang selamanya :)

comel uhh..dont be jelly2 ehh..haha. kami takde pakwe nak dapat hadiah ceni. huhu :'( .
atcely. aku nak sangat someone yang akan wish birthday kat aku dengan sweetnya. haha, yang boleh buat aku menanggis kegembiraan. haha ^_^V . *aku suka menanggis.
or someone yang akan luahkan perasaan dia time birthday aku . :). awesome isn't it? aku suka dengan cara tu. hehe. mungkin itu lebih bermakna dari hadiah hadiah yang mahal, kan? hihi.
jangan perasan la sangat mid oii! sapa nak pandang kau lah. hurmm... -____________-'
tapi aku akan tetap simpan impian aku tu sampai bila bila. har har har. c[:

aku nak orang bagi hadiah kat aku henpon baru ke, tak pun DSLR je! itu je aku nak. *melampau! memang melampau! haha. kui kui kui. T_____T. haihh! bila boleh dapat tak tau. n__n .
haha, i wish it'll be come true, amin. :D


p/s: hopefully, this year will be more happy than last year for my birthday. :) . AMIN! :')

2 comments:

lurun namzar said...

hepi bexday.
moga impian trcapai. :)

nis said...

Selamat hari jadi.. ^^

Semoga dipanjangkan umur! ^_-

p/S: bestnye.. hari jadi bkn bulan puasa.. sy 5 ogos! bulan puas! :(