the owesemm!

FreeShawls GiveAway by missmyd-due date

assalamualaikum.

missmyd nak mintak maap la kat sape sape yang join GA tu, sebab missmyd tak bagitau due date bila kan? n__n . sorry. kat entry ni missmyd nak umumkan bila GA tu akan ditutup.

DUE DATE: 25 APRIL 2012

p/s : saya akan pilih secara random. tetapi. jika bilangan follower yg join ni kurang dari 20 org, saya akan cancelkan. :)

HARAP MAKLUM :D

2 comments:

NEL said...

alaaaaaaaaaaa.....jangan lah cancel mesti ramai yang join ;)

Nabila Medan said...

dh join! awak,boleh ltk follower widget kat blog tak? senang nabila nak follow.dah byk kali tekan follow atas tu,tapi tak jadi :>