the owesemm!

the carnival cinta sayang resort

assalamualaikum.
woot! woot! ^_^V *angkat tangan peace!
sila baca tajuk entry saya kali ni.. *alihkan anak mata anda ke atas ye. :)
panjang kemain kan tajuk nyer? haha, selepas anda baca entry ni, mungkin ada antara anda yang akan jeles dan tak. KENAPA?? bacalah sampai habis. hew hew hew T___T .
missmyd ada terbaca tiket free dekat metro. *saja nak gitau, missmyd memang suka baca paper. hak hak. oke. dah bosan, baca jelah. then diorang ada nak bagi tiket free, wahhh.. *___* mata dah berstar star dah. haha. memang takkan nak lepas macam tu je kan. rugilah! syarat dia, kena kumpul 14 keping headmaster metro, then boleh dapat 2 keping tiket. sorang boleh tebus 6 keping tiket. memang senang je kan? dengar jelah senang, nak buat je susah and malas! haha. tape.
sooo. kiranya kena rajin bacala si metro tu. tak baca pun tape. pegi je umah sedare ke, jiran ke, takpun kutip je kat kedai makan, haa, dah dapat banyak kan. n__n. *lempang kang minah ni.
missmyd kumpul 14 je, tapi mungkin rezeki missmyd, kazen kasik lagi 14 keping. dapatlah 4 keping tiket. alhamdullilah, :) .
pas dah gi tebus, mesejlah kawan kawan tanya sape nak pegi, maklumlah bila dah tanya tiket free free ni, macam pisang goreng yang panas panas tu, hak hak hak. kalau sapa yang tak tau tu, tiket nak masuk the carnival, rm 25-30 sorang. mahai gilo!
maka, pada hari jumaat lepas bertarikh 6hb missmyd dan ezzamalik pegi ke rumah zatieyza kat sp nuhh. banyak halangan dan dugaan kami berdua sebelum sampai sana, tapi alhamdullilah, sampai jugak akhirnya, har har har. :D .
makan malam firts day. sedap! :))
haha char ko teaw =__='
ezzamalik + missmyd*saya sangat bulat :')








dah makan sampai kenyang dan semput. haha, balik then kami sembang sembang. i miss that moments!
tidur sekatil, bergosip sampai lewat malam. aktiviti wajib bagi remaja. kan? hehe. dulu masa
kat maktab pun macam ni je, hehe. :D .esoknya, kami pegi the carnival, sekali dengan haziq. mandi mandi, main, makan eskrem. we're so young! >.
diorang yang the best! <3



awesome! =__< .

berdoa lebih tinggi. -___-V .

haziq. si mata sepet! haha

bye bye the carnival. :'(

then kami balik rumah zatie. kak dia datang ambik. after zohor kitaorang ke cs pulak. tapi haziq tak join sebab dia tido. hampeh tol minah ni. haha. kami pegi tiga orang je. jalan jalan dan jalan jalan. haha. tak tahu nak beli hape. huhu. =___=' . pagi esok tu. kami balik rumah masing masing. tapi kan, kak zatie masak superb sedap! aumm <3 . hehe. tengs to zatie's family. :)

a day to remember,
missmyd






1 comment:

zatie eyza said...

awat amek muka aku pelik2 sgt..haha..btw, tenks..nice entry..haha